O nas
W 1989 roku na Polskim rynku swą przygodę w branży mięsnej rozpoczął właściciel Firmy Zenon Misiorny, a w roku 1994 skupił się na rozwijaniu działalności handlowej. W 2006 roku ze wsparciem dołączył syn Dawid Misiorny.
Działając na rynku krajowym i międzynarodowym wypracowaliśmy sobie mocną pozycję partnera biznesowego. Nawiązując współpracę z nowymi kontrahentami, oferujemy stałe odbiory przez cały rok bez względu na sytuację w branży mięsnej. Darzą nas zaufaniem kontrahenci krajowi, jak i zagraniczni. Nasze produkty trafiają do odbiorców Unii Europejskiej, Afryki czy Azji, a główną naszą działalnością jest skup, sprzedaż, mrożenie, przechowywanie tłuszczy i mięs wieprzowych oraz handel elementami mięsnymi.”
Dodatkową gałęzią naszej firmy jest produkcja kostek lodu. Pomysł przyszedł w 2007 roku i została zakupiona maszyna oraz uruchomiona produkcja, ale nie kładliśmy na to dużego nacisku. Mimo wszystko produkt cieszył się dużym zainteresowaniem na rynku lokalnym, dlatego w 2015 roku zakupiliśmy kolejną maszynę produkcyjną, a w 2017 produkcja wzrosła czterokrotnie.
Rozszerzając zasięg dostępności naszych produktów wychodząc poza rynek lokalny zakończyliśmy rok 2019 sukcesem i przyszedł czas na kolejne inwestycje. Postanowiliśmy zasilić nasz park maszyn o kolejnych 10 maszyn produkcyjnych oraz nowoczesną linię pakującą. Wysokie standardy bezpieczeństwa żywności, wprowadzony system HAACP, GMP, GHP oraz stały nadzór Powiatowego Inspektoratu Weterynarii jest gwarancją jakości naszych produktów.